Friday, June 08, 2007

- bigumiguuu * gubi vigu cigu... ördekler tarafından yetiştirilen kunduzların mekanı -

Geleneksel reklam ve pazarlama yönündeki internet sitelerine yeni bir soluk getiren bigumigu.com renkli ve kalabalık içeriğiyle dikkat çekiyor. Sitenin ana sayfasına girdiğinizde görsellerin çokluğu ve karışıklığı kafa karıştırsa da içerik oldukça düzenli. Bigumigu, Aygül ve Yalçın Pembecioğlu tarafından kurulmuş. Farklı akademik geçmişlere sahip, fakat reklam ve new media alanındaki ortak düşünceleriyle böyle bir site kurmuşlar.
Bigumigu’da edebiyat, reklam, sanat, eğlence, tasarım ve teknoloji dışında birçok kategori bulunmakta. Mediacat, Aksiyon, Milliyet ve Point Magazine gibi dergilerde haberleri yayınlanmakta olduğu gibi, internet üzerinden yayınladıkları haberler dünyanın dört bir yanından takip edilmektedir.
Kısaca bigumigu.com, renkli, eğlenceli ve samimi içeriğiyle kendinden haberi olmayan ya da reklamla ilgilenmeyen internet kullanıcılarını bile kendine çekebilir. Kullandığı samimi dil ve karışık görünse de aslında heyecanlı olan görselleriyle karıştırması eğlenceli bir site. Alışık olduğumuz kurallardan arınmış, genç ve dinamik bir internet ortamı.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home